skip to Main Content

Het kopen van een nieuwe auto, uw woning opnieuw inrichten, het opvangen van een onverwachte financiële tegenvaller, of simpelweg iets meer financiële armslag creëren… Hiervoor kan het afsluiten van een krediet de oplossing zijn. Maar ook om de aankoopkosten van uw gekochte woning te financieren.

Het is van groot belang dat het verstrekken van een krediet op een verantwoorde wijze gebeurt. Wij adviseren u graag over een verantwoorde lening, die het beste aansluit bij uw persoonlijke en financiële situatie. Tevens zijn we volledig onafhankelijk, waardoor onze klanten geld lenen tegen de op dat moment meest gunstige rente en voorwaarden.

Male hand computer calculator money pen

Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening?

Bij Doorlopend Krediet spreekt u een kredietlimiet af. Hierbinnen kunt u voortdurend opnemen en aflossen, de rente is variabel en het krediet heeft geen vaste looptijd. Bij een Persoonlijke Lening leent u eenmalig een bedrag dat u binnen een afgesproken periode terugbetaalt. Per maand betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. De rente is vast voor de hele looptijd.

Welke het meest geschikt is, inventariseren we samen met u aan de hand van uw wensen en persoonlijke situatie.

Bereken uw max. leencapaciteit

Hoeveel kan ik lenen?

Netto maandinkomen

€ 0,- € 10.000,-

Netto maandinkomen partner

€ 0,- € 10.000,-

Bruto hypotheeklast per maand

€ 0,- € 5.000,-
U mag lenen:

*Indicatie op basis van de zojuist ingevulde gegevens.
Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

ZZp’er of kleine ondernemer?

Voor ZZP’ers en kleine ondernemers (MKB t/m ongeveer 25 medewerkers) hebben we uitgebreide mogelijkheden voor het financieren van bijvoorbeeld een overname, werkkapitaal of een bedrijfspand.

Financial Lease

Financial Lease is een interessante optie: het stelt u  in staat om grote investeringen te doen zonder de liquiditeitspositie van duw organisatie aan te tasten. Zo behoudt uw organisatie veelal het zo broodnodige werkkapitaal en kredietfaciliteiten voor andere noodzakelijke essentiële uitgaven t.b.v. het productieproces.

Back To Top