skip to Main Content

Over V&B Financiële Diensten

V&B Financiële Diensten is een allround financieel advieskantoor en gevestigd in de stad Groningen. Al vanaf 2001 helpen wij klanten die een hypotheek of ander financieel advies nodig hebben.

V&B Financiële Diensten is begonnen aan de Noorderhaven in Groningen met vastgoed- en bedrijfsadvies, hier komt ook de afkorting in onze naam vandaan. Al snel kregen we de vraag of we ook bedrijfsfinancieringen en hypotheken konden aanbieden en vanaf 2001 zijn we dat ook actief gaan

We richten ons met name op de particulier, ZZP’er en de kleine ondernemer. Onze klanten kunnen rekenen op een deskundig advies waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Onze specialiteit is maatwerk voor iedereen die dat nodig heeft.

Waar andere adviseurs het ‘lastig vinden’ beginnen wij pas.

Denk hierbij aan:

  • Een ondernemer met slechts een aantal maanden aan cijfers
  • Flexwerkers en mensen zonder vast contract en geen uitzicht daarop.
  • Starters zonder eigen middelen die toch een huis willen en kunnen kopen
  • Gepensioneerden met een laag inkomen maar veel overwaarde in hun woning

Omdat wij vinden dat advies over samenwonen en het erfrecht een essentieel onderdeel is van onze werkwijze, zijn we sinds 2017 ook partner van Erfrechtplan.nl. Zo kunnen we u ook adviseren over testamenten, levenstestamenten en samenlevingscontracten in heldere taal die niets aan onduidelijkheid overlaat.

Zoals elke financieel dienstverlener staan wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en wel onder nummer 12007554. Ook zijn wij Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur en houden wij uiteraard onze vakdiploma’s actueel door workshops en de verplichte PE (persoonlijke educatie) examens te volgen.

 

Marcel Schuilenberg

Als sinds 1997 mag ik dit prachtige werk doen en heb al ontzettend veel mensen aan een hypotheek voor hun huis geholpen. Het is altijd weer een magisch gevoel als ik een hypotheek succesvol mag afronden. Zeker voor de aankoop van een woning maar ook voor het verbeteren van een bestaande hypotheek en het verlagen van de maandlast. Achter de schermen houd ik me bezig met ingewikkelde materie, wet en regelgeving en ben ik aan het sparren met nukkige geldverstrekkers. Naar mijn klant houd ik het altijd helder en leg zaken zo makkelijk mogelijk uit.

In mijn vrije tijd wandelen en fietsen we veel. Ik houd van koken voor mijn familie en vrienden maar ook lekker ergens borrelen en samen uit eten vind ik geweldig. Muziek is altijd een grote passie van me geweest en geen betere combi dan lekker koken terwijl er een plaat van Sinatra door de luidsprekers schalt, genieten!

Véronique Schuilenberg

Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen het bedrijf en ondersteun ik Marcel bij de dagelijkse werkzaamheden en daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in erfrechtplanning. Voor velen een lastig onderwerp maar het is een onderwerp die zeker niet onbesproken mag blijven. Ik vind het erg fijn dat ik mensen kan informeren over zaken waar ze zelf niet aan denken en die financieel erg interessant kunnen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld in het testament een aantal handige ‘tools’ toe te voegen waardoor je o.a. kunt voorkomen dat je een hoge eigen bijdrage in de zorg moet betalen mocht je als langstlevende worden opgenomen in een zorginstelling. 

Naast het werk vinden we het leuk om te wandelen en fietsen. Maar dan wel bij mooi weer. Stedentripjes, gezellig uit eten of lekker met een goed glas wijn op de bank een boek lezen of film/serie kijken, allemaal dingen die ik graag doe. En natuurlijk het lekkere eten dat Marcel kookt met heel veel plezier opeten.

Kiran

Kiran is inmiddels met pensioen en geniet met volle teugen van zijn welverdiende rust.

Back To Top