skip to Main Content

Wij zijn inmiddels de trotse eigenaren van een koopwoning! Voorheen huurden mijn vrouw en ik en kregen we veelal van banken te horen dat kopen niet kon. We zijn met V&B begin juli 2017 in contact gekomen. Ons eerste contact met Marcel Schuilenberg van V&B verliep soepel en geheel naar wens toen hij ons vertelde dat we wel een woning kunnen kopen, wat waren wij blij.

Marcel heeft eerst ons gevraagd wat onze wensen zijn en wat wel en niet haalbaar is, ook financieel alles goed doorgesproken en vooral een goed advies gegeven met meerdere optie’s. Alles past goed binnen ons budget en met NHG garantie.

Begin Juli 2017 heeft Marcel alles in gang gezet en hebben wij de nodige documenten aangedragen. Door Marcel werden wij continue op de hoogte gehouden en konden wij ook onze vragen kwijt, we kregen makkelijk contact en bij geen contact werden wij ook vlot teruggebeld, we hielden voor het gemak ons contact via de email.

Begin september 2017 is alles afgerond en zijn wij zeer tevreden hoe alles is verlopen, ook de snelheid waarmee alles ging en dat terwijl het in de vakantieperiode was. Ronduit geweldig gedaan Marcel Schuilenberg! Wij willen hierbij dan ook ieder die een koopwoning zoekt doorverwijzen naar V&B Financiële Diensten.

Back To Top