skip to Main Content

De meeste mensen sluiten hun verzekeringen af en weten na een tijdje niet meer waarvoor ze precies verzekerd zijn en hoeveel premie ze betalen. Daarom is het belangrijk om elk jaar uw situatie opnieuw te bekijken. Als uw omstandigheden zich wijzigen, moet in veel gevallen het verzekerd bedrag worden aangepast.

Young businesswoman working on laptop and looking at insurance symbols on wall.

Verzekeringen

Een voorbeeld hiervan is een grote verbouwing aan een huis. Door een verbouwing wordt de herbouwwaarde beïnvloed. Dat betekent dat uw opstalverzekering moet worden aangepast, omdat anders uw verzekerd bedrag te laag is en de verzekeraar bij een brand minder uitkeert.

Wilt u weten of u goed bent verzekerd en of u niet te veel premie betaalt? Vraag dan de gratis verzekeringsanalyse aan. Het enige wat u hoeft te doen is ons mailen of bellen en wij sturen u een analyseformulier dat u eenvoudig kunt invullen.

Op basis van uw gegevens maken wij een verzekeringsvoorstel dat aansluit bij uw huidige situatie én waarvoor u een premie betaalt die kan concurreren met de goedkoopste aanbieders. Als u akkoord gaat met het voorstel sluiten wij de nieuwe verzekeringen voor u af en regelen wij dat uw bestaande contracten worden opgezegd. Zo heeft u op een eenvoudige manier uw verzekeringen goed en voordelig geregeld!

Back To Top