skip to Main Content

Kennismaken en inventariseren

Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het doel van dit gesprek is om kennis te maken en uw persoonlijke situatie, zoals wensen, doelstellingen, en financiële situatie zorgvuldig  in kaart te brengen. Zo kunnen we met een snelle check zien wat haalbaar is.

In dit gesprek leggen we ook uit wat onze dienstverlening inhoudt en welke voordelen dit voor u heeft. De kosten en het vervolg spreken we natuurlijk ook af.

Family with two children Meeting With Financial Advisor presenting new bank offers and investments on paper. Financial Advisor pointing with pen to some new offers.

Het advies aan de hand van een grondige analyse

Nu we afgesproken hebben dat we de samenwerking met elkaar aangaan, gaan we verder met het inventariseren van uw gegevens en wensen. Of het nu gaat om een hypotheekadvies of een ander financieel advies, we nemen alle mogelijke scenario’s met u door. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Kunt u met uw pensioeninkomen nog wel de hypotheek betalen? We kijken dus niet alleen naar het hier en nu maar ook naar later. Vaak zijn zaken al goed geregeld, via uw werkgever en de overheid bijvoorbeeld, maar we willen zeker zijn dat alle scenario’s aansluiten op uw wensen en doelstellingen. Daarom stellen we ook samen vast waar uw aandachtspunten liggen en welk advies daar het beste bij past.

Uw advies op maat

 Nu we alle gegevens, wensen en doelstellingen goed in kaart hebben gebracht, stellen we het advies samen. We vergelijken veel verschillende banken en verzekeraars omdat we onafhankelijk kunnen en willen adviseren. We vergelijken niet alleen prijs en rente maar ook voorwaarden en andere voordelen die voor u als klant belangrijk kunnen zijn. Als we dat voor alle scenario’s hebben gedaan volgt het adviesrapport, compleet en op maat voor u gemaakt.

De afhandeling en uw gemak

 Nu we samen het advies tot in detail hebben doorgenomen, en u natuurlijk akkoord bent, gaan we over tot uitvoering van ons plan. Daarvoor hoeft u zelf uiteraard niets te doen. Wij verzorgen en onderhouden alle contacten met banken, verzekeraars, makelaars, taxateurs en notarissen. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

En daarna?

Nadat alles geregeld is, houden wij bij welke wijzigingen of ontwikkelingen voor u van belang kunnen zijn en informeren u daarover. Soms is het nodig om uw plan aan te passen en dan nemen we contact met u op. Maar ook als er bij u wijzigingen zijn, horen we dat graag. Met onze serviceabonnementen kunt u altijd onbeperkt vragen stellen per telefoon of mail en gratis advies krijgen op wijzigingen in uw situatie.

 

Advies voor iedereen

Een goed advies is belangrijk voor iedereen, daarvoor ben je nooit te jong of te oud. We hebben al heel veel mensen geholpen die dachten dat er geen mogelijkheden voor ze waren. Door onze ruime ervaring, kennis en creativiteit zijn we vaak in staat om toch een oplossing te vinden dus neem gerust contact met ons op.

Back To Top